Had ik me zo voorgenomen het anders te doen en toch lukt het niet”
“ Steeds heb ik kleine of grotere conflicten, soms thuis en soms op mijn werk, soms allebei”
“ Anderen lopen over mij heen”
“ Kiezen vind ik zo lastig; ik weet gewoon zelf niet wat ik wil”

Ik loop vast”
“ Ik heb alles en toch schuurt het in mijn leven. Ik snap er niks van”


Zomaar wat uitspraken die ik tegen kom in mijn gesprekken met cliënten. Herkenbaar?

Als je vast loopt ….kom dan in beweging!
Letterlijk in beweging komen helpt. Eens met iemand praten over wat je bezighoudt ook. Iemand die naar je luistert, zonder oordeel. Die jou vragen stelt en je stimuleert om verandering in te zetten. Alleen als jij dat nodig vindt natuurlijk.
Ik loop graag met je mee.  

We zoeken de buitenlucht op, we wandelen en staan soms stil voor een eenvoudige oefening.  In de natuur kom je tot rust, ervaar je ruimte en ontspanning. Al wandelend ga je ontdekken hoe het zit…je krijgt inzicht in waar je gedrag vandaan komt en nog veel belangrijker: je ontdekt en ervaart hoe het anders kan! Vroeg of laat in het traject vallen er kwartjes, gaat er een lichtje branden: Oh, zit het zo!

“ Stoere stappen zetten omdat je anders wil!”

“Ik heb weer energie om te doen wat ik leuk vind!”
“Het is lichter geworden”
“Nu zie ik hoe ik de regie weer terug krijg”
“Super dat ik weer plezier heb in mijn werk”
” Ik kan weer vooruit kijken”Reviews

Rust

Ik heb je coaching als heel positief ervaren. Je laat mij de zaken benoemen en daaruit tot realiseren komen dat het toch anders is dan gedacht. Je brengt mij tot zelfinzicht. Je bent prettig als persoon; hoe je overkomt, je rust. Dank voor je ondersteuning, het heeft mij echt verder geholpen.
Pieter, 54 jaar

Rake vragen

Via een bedrijfsworkshop zelfreflectie leerde ik Anja kennen. Een warm persoon, die met heel veel geduld, gepaste afstand en toch betrokken, een gesprek met je kan voeren. De vragen die ik na die workshop nog had, zetten mij ertoe om een intake voor een coachingstraject te doen. Daarin raakte Anja mij enorm door de juiste vragen te stellen en gaf mij daarmee de bevestiging dat ik met deze vragen bij de juiste persoon was. In een periode van 5 maanden hebben we zes gesprekken gevoerd waarin ik een duidelijk doel voor mijzelf heb geformuleerd en mijn drijfveren en gedrag beter heb leren kennen. Ik vond het een pittig proces, waar het bij tijden voor jezelf heel ongemakkelijk is waarom je dingen doet zoals je ze doet. Uiteindelijk heeft het er bij mij toe geleid dat ik me sterker voel en dat ook zo uitstraal naar mijn omgeving. Hierdoor zit ik echt lekkerder in mijn vel dan voorheen. Super!
Martine, 34 jaar

Warme & krachtige uitstraling

Ik heb de coaching ervaren als een warme deken, een helpende hand, orde in de chaos, rust in de onrust. Ik heb inzicht gekregen in wat ik nodig heb en waar ik blij van word. Ik ben weer in contact gekomen met mijn gevoel.
Anja straalt warmte en kracht uit en gaf mij vertrouwen dat we samen konden gaan uitvinden waar precies mijn probleem lag. Ze was nooit veroordelend. Niets was goed of fout. Dat maakte dat ik meer van mijzelf durfde te laten zien, dan ik ooit tevoren had gedaan
Ingrid, 50 jaar