“Hoe zit het nou eigenlijk? ” vraag ik mij vaak af.

Omdat ik leergierig ben en een brede belangstelling heb.
Ik ben oprecht geïnteresseerd in jou. In gesprek luister ik aandachtig, stel ik uitnodigende vragen, confronteer ik – soms vasthoudend , soms met humor. Passend bij jou en je verhaal. Ik ben niet bang voor stilte.

Zowel in mijn coaching als in de trainings- en inspiratiedagen is mijn insteek positief; bewustwording, inzicht en begrip ontwikkelen. Van daaruit ervaren hoe je uit jouw narigheid sterker tevoorschijn kunt komen. Zonder die narigheid tekort te doen uitgaan van je kracht. (want ja, het doet echt pijn, maakt je boos, verdrietig, machteloos, radeloos..)

Het kan!

Soms niet te overzien, weet ik uit ervaring. Ook ik stootte mijn hoofd meerdere malen. Verdriet en angst gingen m’n deur niet voorbij. Been there, done that. Na een tijd van inkeer, onderuit gaan en weer opstaan bracht het mij rust, inzicht én de power te doen wat ik graag wil!

Naast ervaring volgde ik verschillende coachopleidingen en startte mijn praktijk en voilà: wat geweldig om mee te maken dat mensen inzien hoe het “voor hen zit!”. Dat raakt mij.

Hier word ik blij van en enthousiast. Met dit enthousiasme én een rugzak vol kennis en ervaring leid ik zowel coachtrajecten als Training- en Inspiratiedagen. Ik mag ook graag als Supervisor ingeschakeld worden door collega coaches.
Zodat je leert, oefent en ervaart ; Oh, zit het zo!

Benieuwd naar de opleidingen in mijn rugzak? Zie hier mijn CV