Inspiratiedag

Sterker dan je denkt!!


Een dag voor jezelf! Een dag van ontspanning en reflectie. Een dag vol afwisseling op een mooie plek, sfeervolle ambiance en heerlijk eten!

Ook jíj bent sterker dan je denkt. Ontdek dit én meer tijdens de Inspiratiedag van Oh, zit het zo! Op zaterdag 6 november hebben we een inspiratiedag gehad. Op dit moment is er nog geen nieuwe datum maar voorjaar 2022 is er een nieuwe Inspiratiedag. Datum volgt.

Eén ding is zeker: Anja van der Pol, coach bij ‘Oh, zit het zo!’ zet je aan het denken deze dag. Ze spreekt over welke invloed tegenslag kan hebben én wat jij nodig hebt om je leven uiteindelijk ook in positieve zin te veranderen. Met medewerking van theatermaker Theo Tomassen – hij raakt je met muziek en tekst op zijn eigen wijze. Ook ga je wandelend de prachtige omgeving van Theeschenkerij Mossel in Otterlo verkennen. Kleine oefeningen in de natuur geven jou inzicht in hoe jij persoonlijk met dit thema aan de slag kunt gaan.

Iedereen krijgt te maken met tegenslagen in het leven. We gaan hier verschillend mee om. In zak en as zitten,  je kwetsbaar blijven voelen, het glas half leeg of het glas half vol.  Herkenbaar? Enig idee hoe jij kunt groeien door wat je meemaakt? En wat is het verschil tussen bezwijken, overleven en herstellen? Op welke manier kunnen moeilijkheden je leven positief veranderen? Wat heb jij in huis om sterker, krachtiger, wijzer te worden? 

Tussendoor geniet je van een heerlijke lunch op het terras en live-muziek tijdens de koffie. Kortom: een ontspannen dag waarin je nieuwe inzichten opdoet!

Dus noteer de datum vast in je agenda, nodig je vriendin uit of geef dit cadeau aan je moeder.

Weer of geen weer, de Inspiratiedag gaat door. Bij onweer is er een alternatief programma. De locatie leent zich goed voor het houden van 1,5 meter afstand. Als het coronavirus of de -maatregelen toch roet in het eten gooien, kun je kosteloos annuleren.

Voorjaar 2022 is de volgende Inspiratiedag!


Wanneer:   Datum volgt.
Tijd:            10:00 – 16:00 uur
Locatie:      Theeschenkerij Mossel Mosselseweg 2 6731 SK te Otterlo


Wat deelnemers zeggen:

“ Je hebt ons een mooie dag bezorgd!”

“ Je mag in je PR wel meer uitdragen dat het een dag van ontspanning en reflectie is. Even stil staan. Niet alleen bij moeilijkheden maar juist ook bij mijn kracht. Een dagje uit met een positieve boodschap!”

” Wat een andere kijk op moeilijke tijden, ik heb dat vandaag echt geleerd. Nu nog in praktijk brengen!”

“Bedankt voor deze dag! Was leerzaam, heb stof tot nadenken én genoten van de thee, taart en lunch!”

“Daarbij heb ik een prachtige locatie en omgeving ontdekt. Hier gaan we terug komen!”

“Voldaan en ook met een voldaan gevoel naar huis gereden!. Jullie hebben ons iets meegegeven dat goed voelt. Het bleek een Verwendag te zijn!”

” Een dag met een gouden randje, wat een kado!”

“ Licht en luchtig. En tegelijkertijd een pittig onderwerp; persoonlijk. Ik heb genoten van de wandeling! Heerlijk om eerst in stilte te wandelen. Ik kwam echt tot rust”.